Toppvalet för dig i behov av professionell trädfällning i Boden

Dina lokala experter för trädfällning i Boden

Vi är toppvalet för dig som är ute efter kvalitativ trädfällning i Boden till bra priser. Varmt välkommen till Sälj och Entreprenadconsult – SEC – i Luleå där det är trädet som står i fokus. Hos oss så finns det ett brett utbud på alla olika trädgårdstjänster som du kan se längre ned. Vi erbjuder alla möjliga olika trädfällningar, stubbfräsning, trädflisning och annat trädgårdsarbete. Det finns möjlighet att låna olika saker för att förflytta grenar och andra trädrester som kan vara kvar, som en container. Du har möjlighet till allt detta till ett bra pris och du kommer inte ångra dig.

Våra arborister innehar lång erfarenhet inom trädbranchen och har tidigare gjort alla möjliga olika fällningar, så vi kan garantera att slutresultatet alltid blir bra och kvaliten som du som kund eftersträvar. Vi har varit med om alla möjliga träd och problem så vi är väl förberedda. Våra arborister går alltid in med ett högt säkerhetstänk och innehar alla möjliga olika behörigheter som en arborist behöver för att fälla träd. Så du ska vara trygg och kunna lita på oss när du anlitar oss för att lösa dina trädgårdsproblem.

Trädfällning

Vi erbjuder säker och trygg fällning av alla olika träd. Beroende på hur omständigheterna ser ut runtomkring trädet så kan olika tekniker användas. Markfällning, sektionsfällning, trädfällning med kranbil och precisionsfällning. Så vi har behörigheterna och expertisen att fälla vilket träd som helst. Vi utför alltid noggranna bedömningar så du ska kunna känna dig trygg på att resultatet är med högsta kvalitet.

Stubbfräsning

Efter en trädfällning så är det alltid en stubben kvar och den kan man få bort genom en stubbfräsning. Det går till genom att kan fräser ner stubben till flis som du då kan välja att använda i din trädgård om du vill.

Det flesta väljer att kombinera trädfällning och stubbfräsningen med det är inget måste om man inte vill det.

Finns här för att hjälpa dig med dina träd

Vi på är baserade framförallt i Luleå men är väldigt flexibla och kan utföra jobb i Boden också och andra städer i närheten. Vi erbjuder trädfällning till både privatpersoner och företag. 

Tveka inte på att höra av dig till oss och ta första steget till att lösa dina trädgårdsproblem.

Trädfällning Boden

Kontakta oss för trädfällning i Boden idag!

Välkommen till oss, företaget som du kan lita på när det kommer till allt inom professionell och säker trädvård. Vi sträver alltid efter bra kvalitet och ett högt säkerhetstänk för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi har ett brett utbud inom trädfällning i Boden på alla olika tjänster inom skog och trädgård. Hos oss så utgår vi ifrån dina önskemål så att resultatet ska bli så bra som möjligt för dig. Varmt välkommen att kontakta våra trädexperter idag!