Om Oss

När vi utför ett arbete i en trädgård så lägger vi ner mycket tid och passion på att det ska bli ett så bra resultat som möjligt. Det är också viktigt att man har ett högt säkerhetstänk när man utför en fällning så att inget eller ingen kommer till skada, och det kan vi garantera dig att vi kommer göra. Det är viktigt för oss att alla runt omkring oss ska känna sig trycka under vårt utförande. T.ex att vi utför en riskbedömning innan varje fällning och planerar hur fällningen kommer gå till. Detta kostar såklart inte dig något. 

Vi har erfarenhet att fälla vilket träd som helst oavsett förutsättningar och omgivning. Våra professionella arborister har alla möjliga olika tillåtelser som man kan behöva för att utföra en säker fällning. Vi har dessutom omfattande försäkringar ifall något skulle komma till skada, men det kommer vi göra allt för att de inte ska inträffa.

 Vi erbjuder trädfällning i hela Luleå till rimliga priser till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag, oavsett vart i länet fällningen kommer utföras. Vi erbjuder inte bara trädfällning på olika sätt utan också stubbfräsning, bortforsling av överblivet material och beskärning. Oavsett hur utförandet kommer se ut så kan du vara bered på ett trevligt bemötande och ett högt säkerhetstänk och en professionell trädservice.

trädfällning Luleå